2014. augusztus 25., hétfő

Kritika - Plume

Heló!
Ismételten hoztam egy kritikát, csak most éppenséggel Helena Z. blogjáról. Köszönöm a rendelést, remélem tetszeni fog. 

Plume

Kinézet: A fejléced szép, igényes munka. A karakterek szépen vannak kivágva, a háttér meg kifejezetten tetszik. Mondhatni egyszerű, de nagyszerű. A cím jól látható, és nagyon tetszik benne, valamint ötletesnek tartom, hogy egy tollon van elhelyezve. –Aki nem tudná a Plume tollat jelent.- A háttér illik a fejléchez, szép. Személy szerint, nekem nagyon tetszik ez a kékeszöld szín. Szerintem egyáltalán nem túlzás, ízléses. A modulok rendben vannak, jól vannak elhelyezve. Tetszik, hogy a chat-nél látható egy kis részlet a fejlécből, valamint, hogy a Történetnél az egész látható. Az, hogy kirakod, hogy mikor lesz a következő rész, ötletes, mindaddig, amíg tartod a határidőt, és szerintem ezzel nincs problémád.  Valamint egyedinek tartom azt, ahogy az olvasóidat hívod. A Kis Angyalok megnevezés illik a történethez, mivel az is az angyalokról szól.



Történet: Az alaptörténet, miszerint ez angyalok a földön háborúznak, egyedi. Ilyet/ehhez hasonlót, még nem olvastam, ami nagy szám, főleg ha azt nézzük, mennyi blog kering már az interneten. Tetszett a prológusban, hogy az angyalok jövetelét egy rosszat sejtető viharként írtad le, valamint, hogy az olvasó E/3-ben olvashatja azt. Ezt követően áttértél a főszereplő –Helena- szemszögébe. Az első rész nem túl eseménydús, hanem inkább érdekes, de ha valaki a sorok mögé néz, akkor rájöhet, hogy nagyon is sokat elárul a történetről. Az ezt követő részeknél viszont már egyre több dolog történik, egyre érdekesebbé válik a sztori. A szereplőidben ez tetszik, hogy mindegyikőjüknek van egy álláspontja, ami mellől nem tágítanak, értsd, nincs olyan, hogy az egyik pillanatban még fél a magasságban, a másikban meg már egy repülőből ugrik ki ejtőernyővel a hátán. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nagyon jól kidolgoztad a személyiségüket, ami már a történet elején megmutatkozik. Helyesírási hibát nem találtam, minden írásjel a helyén van. 
 
Nos, ennyi lett volna a kritikám. Alapjában véve az egész blog nagyon jó, csak így tovább!
xxNikii

1 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat. :) Igazán igyekszem hogy a blogom egyedi legyen és hogy tetsszen másoknak is. Még egyszer köszönöm!
    xx ölel, Helena Z.

    VálaszTörlés